Sådan kan du bruge din polo til sport

De fleste af os har opdaget, at det de seneste år er det blevet mere og mere populært, at udstråle en sund og aktiv livsstil igennem sit tøj. Derfor er poloshirts blevet populære igen, fordi poloshirts både udstråler, at du er sporty, og at du har stil. Glem alt om gamle udtrådte sportssko, kasse t-shirts og falmede joggingbukser. Den moderne mand kombinerer det praktiske med det cool. Med relanceringen af poloshirten er det blevet nemt at se godt ud, mens du dyrker sport. Poloshirts er komfortable og gode at bevæge sig i samtidig med, at du ser cool ud. Poloshirts er et retro-statement, og det er netop vigtigt at lave et statement, samtidig med at du dyrker sport. Du er ikke længere i gymnastiksalen i folkeskolen, du er ude og vise dig frem, mens du dyrker din krop, og derfor vil du gerne tage dig så godt ud som muligt.

Poloshirten er en populær klassiker

Det kan være svært at følge med i de mange trends, der dukker op hele tiden. Nogle trends varer en sæson, andre er kommet for at blive. Poloshirten er en klassiker i et design, der holder til alle tider. Den er stilet og samtidig holdbar og god at have på i forbindelse med outdoor aktiviteter. Det giver en bedre følelse og større selvtillid, at have fedt tøj på. – Uanset om du er hjemme, dyrker sport eller er ude i naturen. En poloshirt fortæller verden, at du er en moderne mand, men også at du er en aktiv mand. Du kan sagtens bære en stilet poloshirt på kontoret og arbejde ved computeren, imens du viser, at du er en aktiv mand.

Retro sportstøj hitter

I 2016 var det trendy med retro sportstøj, der pegede tilbage til 1980’erne. Meget tyder på, at de kommende sæsoner vil byde på sportstøj, der peger på 1970’erne. Derfor vil du se flere og flere poloshirts i brune og orange farver, og der vil være mindre nylon og færre neonfarver i moderne sportswear. Du kan kombinere en poloshirt med stort set alle former for tøj, og derfor er du altid sikker på at se cool og retro ud, når du dyrker sport i din poloshirt. Du kan med fordel supplere din nuværende garderobe med en fed poloshirt og begynde at eksperimentere med forskellige sammensætninger af materialer og farver. En investering i en fed poloshirt er en god investering. På den måde kan du altid se cool ud og opleve optimal komfort, når du dyrker sport.