Done by Deer med i naturen

Den danske mor til fire, Helene Hjort, er kvinden bag det populære brand Done by Deer. Done by Deer er skandinavisk design, når det er bedst. Her går funktionalitet og stil op i en højere enhed. Når du skal ud i naturen er det vigtigt, at pakke god kvalitet til dit barn, og ting som dit barn kan lide. Done by Deer byder på alt fra stofbleer til flotte rygsække, og alt er let at gøre rent og kun lavet af de bedste produkter. Når du tager ud i naturen, vil du gerne have god samvittighed over for både miljø og dit barns velbefindende. Derfor er Done by Deer et godt valg til ture i naturen.

Done by Deer til aktive forældre

Done by Deer er lavet til et aktivt liv, hvor der er plads til at lege og plads til at have det sjovt. Aktivitet og børn kan sagtens rime på lækkert design, som voksne også kan lide. Du kan finde alt fra sengetøj til kufferter og bamser fra Done by Deer. Moderne forældre vil gerne have børn, dyrke motion og se lækre ud imens. Det er slut med halve løsninger, legetøj der går i stykker og irritation over, at hjemmet konstant ser kaotisk og rodet ud. Det er derfor Done by Deer har lanceret sine flotte produkter, hvor børneleg og skandinavisk indretning kan gå hånd i hånd. Når der er styr på farvekombinationer og ro på hjemmefronten, er det lettere, at koble fra og bruge tiden, på det der virkeligt gælder. En god hverdag med sport, natur og et aktivt fritidsliv er skønt.

Skandinavisk design

Det er lettere at lukke ned for stress omkring hvorvidt lille Lise har glemt sin bamse inde i stuen, hvis den matcher hjemmet. Det er en flot bamse, så nyd at den er dekorativ, i stedet for at blive irriteret over, at den ikke er inde i værelset. Børns ting er altid alle andre steder, end på deres værelse. Nyd friheden og dit overskud i hverdagen, luk smukke ting ind i dit hjem og tag dem med ud i naturen. Børns ting er til for at blive brugt, og i Skandinavien er vi netop kendte for, at flot design og funktionalitet går hånd i hånd. Produkter fra Done by Deer er aldrig et fejlkøb, og den eneste risiko er, at du vil have mere, når du først har opdaget glæderne ved produkterne fra Done by Deer.