Få friskbrygget kaffe mens du camperer

Man vågner op i en slags zombietilstand for at gå ned i køkkenet og sætte kaffemaskinen over. Derefter går man i bad og bliver stille og roligt mere og mere menneske. Når man går ud af badeværelset kan man dufte kaffen og man kan høre, at kaffemaskinen arbejder på højtryk for at få lavet dagens mokka. Når man har fået tøj på og går ned i køkkenet for at spise morgenmad er kaffen klar og man forlader de sidste følelser af zombietilstanden og bliver klar til dagen. Dette er en situation, som mange sikkert kan nikke genkendende til. Det kan være en situation, som mange dog ikke tager med på campingferien da mange ikke ved hvordan man kan lave friskbrygget kaffe på campingturen.

Vågn op til duften af kaffe på camping

Idet man dufter kaffen sker der noget i hjernen, som både gør, at kroppen gør sig klar til dagen samtidig med, at øjnene åbner sig lidt mere op og måske begynder munden endda at smile helt automatisk. Er man meget vant til dette vil man føle, at man aldrig kommer rigtig i gang på campingferien, hvis ikke man lige får sørget for, at der vil være kaffe.

Det er for det meste lidt sværere at lave rigtig lækker friskbrygget kaffe på campingturen, men det betyder dog ikke, at det er umuligt. Man kan gøre forskellige ting, og hvad man ønsker at gøre kommer meget an på hvor meget en kaffe connaisseur man er. For de fleste er det nok at finde et glas med instant kaffe, som man kan drikke og nyde rigtig fint. Det eneste det kræver er at man har en elkoger eller en form for kedel. Dem kan man få mange af og endda i mange prisklasser. Derudover skal man blot sørge for enten at have et trangiasæt eller at have et lille bål og på den måde kan man få varme under kedlen og snart vil man have kogende vil til instant kaffen.

Brug køkkenet til kaffe

Er man ikke helt tilfreds med at skulle drikke instant kaffe en hel dag vil man måske få større gavn af at tage en rigtig kaffemaskine med. Denne kaffemaskine kan man sætte til i fælleskøkkenet, hvis der da findes sådan et. På den måde kan man være helt sikker på, at der er friskbrygget kaffe, men måske skal man holde øje med maskinen da duften af den friskbryggede kaffe meget hurtigt kan få andre på campingpladsen til at gå ind og tage en kop.