Sådan kan du bruge et kondom til andet end sex

Vi mennesker er smart indrettet. Når vi skal finde på noget, er vi gode til at finde en kreativ løsning på alt. Og det kan ofte være nødvendigt, når man står ude i naturen og ikke lige har dét, man nu skal bruge til at løse sit problem eller sin udfordring. Noget af dét, der kan være behjælpeligt at have ved hånden, når man for eksempel bevæger sig ud i naturen og skal være der over længere tid, som eksempelvis på camping, er en pakke Durex kondomer. På den måde har du altid en plasticpose eller lignende ved hånden, som samtidig er pakket kompakt. Og det kan være ret vigtigt, når man skal have det hele til at passe ned i én rygsæk.

Durex udendørs

Kondomet kan hurtigt blive brugt til mange ting, så derfor kan du sagtens tage en hel pakke med 10 med. Om ikke andet kan du jo bruge ét enkelt til noget reelt outdoor-sex, hvis du skulle få muligheden. Men det kan bruges til mange forskellige ting, både omkring bålet og på campingpladsen, eller når du virkelig er ude i naturen.

For eksempel er det praktisk at klippe kondomet i stykker og bruge stykkerne som elastikker, hvis I nu skulle have glemt sådan nogle. Det kunne være til poser med mad, til kostspillet eller måske til håret, hvis der ikke er andre muligheder. Derudover er et Durex kondom rigtig smart til at holde tæt. Det betyder, at når I skal på kanotur, kan du med fordel putte din telefon i et kondom. Det er en lille pose, der former sig efter telefonen, og sådan er du sikker på, at den ikke bliver våd. Det kan også være en smart måde at holde skoene tørre på, hvis det pludselig skulle blive nødvendigt.

Praktiske gøremål i huset

Også i hjemmet er der flere ting, hvor et kondom fra eksempelvis Durex kan være din bedste ven. Hvis du har et glas eller lignende, du ikke kan åbne, sætter du bare et kondom på, og så åbner det sig. Helt let. Et andet meget kendt trick er at sætte kondomet på din vandhane, når den skal afkalkes. Det er smart, fordi et Durex kondom netop holder helt tæt og sætter sig omkring vandhanen, så du er sikker på, at kalkfjerneren sætter sig og gør sit arbejde. Sætter du bare en almindelig pose på, bliver det sjældent lige så tæt eller arbejder lige så godt.

Fordi vi er kreative væsner, der finder kreative løsninger, kan du helt sikkert komme på flere sjove løsninger at bruge et Durex kondom til. I hvert fald er det værd at tænke over, at man er sikker på, at det holder tæt, at du kan se, hvad du putter i – for eksempel en telefon – og glidecremen kan hjælpe dig, når du eksempelvis ikke kan få et låg på et glas op. Selvfølgelig er kondomer også brugt til alt muligt andet skørt som for eksempel at koge kød i eller bruge som isterning.